loading...
majorin
majorin بازدید : 53 شنبه 01 آذر 1399 نظرات (0)

زبان کره‌ای 


زبان کره ای، زبان رسمی هر دو کشور کره ی شمالی و جنوبی است. هر چند لهجه های متفاوتی در این دو کشور رایج است اما پایه ی زبان هر دوی آن ها یکی است. 

کره ای، از خانواده ای از زبان به نام "کریانیک"  است که زبان رایج در کره به علاوه ی جزیره ی ژژو میباشد. زبان کره ای که در کلاس های درس تدریس می شود حدود 100 سال است که شکل گرفته و قبل از آن شکل قدیمی زبان رایج بوده است. 

 

چند نفر کره‌ای صحبت میکنند؟

 

75 میلیون نفر در دنیا به زبان کره ای صحبت می کنند که بیشتر آن ها در کره ی شمالی و جنوبی اند! خارج از کره، شهرهایی که دارای بیشترین تعداد افراد صحبت کننده با زبان کره ای اند، پکن، لس آنجلس، نیویورک، توکیو،اوساکا، آتلانتا و سیدنی اند. 

ایالت متحده، چین و ژاپن بیشترین تعداد سخنگوی کره ای را دارند. 

 

گویش های مختلف کره‌ای 

 

کره ای دارای 9 گویش مختلف است. که کره ی شمالی و جنوبی هردو گویش های استاندارد خود را دارند. در کره ی جنوبی، لهجه ی سئولی و در کره ی جنوبی پیونگ یانگی با سئولی ترکیب شده است. 

 

چه زبان هایی شبیه به کره‌ای هستند؟

 

زبان کره ای شباهت هایی به هر دو زبان ژاپنی و چینی دارد. کره ای در گرامر و ساختار جملات شباهت هایی با ژاپنی دارد. هر دوی این زبان ها سیستم نوشتاری خاص خود را دارند که یادگیری آن آنچنان سخت نیست. بسیاری کلمات در کره ای، ریشه ی چینی دارند ولی تلفظ آنها با هم متفاوت است.

 

کره‌ای چه نوع زبانی است؟

 

زبان کره ای زبانی فونتیک است، برخلاف فارسی که ما برای تلفظ و نشان دادن اصوات از حروف اضافه استفاده می کنیم ( فتحه، کسره و ضمه ) . زبان کره ای برای نشان دادن آواها از حروف مستقلی استفاده می کند . 

 

تاریخ زبان کره‌ای 

 

جدیدترین نوع زبان کره ای رایج از زمان پارینه سنگی وجود دارد، اگرچه که تاریخ منحصر بفرد این زبان هنوز هم مانند راز باقی مانده است. 

کاراکتر های چینی تا صد سال پیش هم در کره ای استفاده می شدند تا اینکه هانگول، الفبای کره ای، سرانجام به سیستم به سیستم نوشتاری رایجی تبدیل شد. اما هنوز هم می توان ردپای هانجا را در زبان کره ای دید.

 

زبان کره ای زبانی نیست که افراد زیادی علاقمند به یادگیری آن باشند. اما این مطلب پیش از جهانی شدن صنعت موسیقی کره، kpop ، سریال های کره ای، گوشی های تلفن همراه، ماشین ها، اپلیکیشن های کره ای، LG و هیوندایی بود! امروزه بسیاری افراد، بخصوص نوجوانان بسیاری جذب فرهنگ کره ای شده اند!

زبان کره ای ممکن است آسانترین زبان برای یادگیری نباشد، اما اگر شما جزء علاقمندان به فرهنگ، هنر و موسیقی کره هستید یادگیری کره ای میتواند بسیار هم شیرین باشد. 

 

 

منبع: سایت آموزش آنلاین ماژورین

 

majorin بازدید : 41 شنبه 24 آبان 1399 نظرات (0)

سه تار سازی کهن در موسیقی ایران است و از گذشته طرفداران بسیاری را درمیان دوستداران موسیقی سنتی داشته است. این ساز، ساز اصلی در بسیاری از آهنگسازی ها در این سبک از موسیقی است. سه تار هنوز هم طرفداران بسیاری داشته و تعداد زیادی از علاقمندان به موسیقی سنتی به یادگیری آن می‌پردازند. در این مقاله ما به معرفی کوتاهی درباه ی ساختار این ساز پرداختیم که امیدورام مفید و مورد توجه باشد. 

 

 

درباره سه تار 

 سه تار از سازهای مضرابی موسیقی ایران است . در ساخت این ساز از چوب ، فلز ، زه ، نخ و یا نایلون استفاده میشود . وسعت سه تار سه اکتاو بوده و معمولا با ناخن انگشت سبابه نواخته میشود .

سه تار ، سازی کهن بوده که از گذشته در نواحی مرکزی آسیا و خاورمیانه رواج داشته است .

 

 

نواختن سه تار 

 

سه تار در حالت نشسته و به صورت افقی بر روی ران پا قرار گرفته و نواخته می شود . نوازنده سر انگشتان دست چپ را روی پرده های دسته حرکت داده و با ناخن سبابه دست راست به آن زخمه می زند.

 

 

اجزای سه تار

 

ساز سه تار دو قسمت کاسه و دسته دارد و در انتهای دسته آن پنجه قرار گرفته است . پنجه ، محل جای گیری گوشه هاست . سایر اجزای سه تار به شرح زیر است :

 

  • کاسه طنینی سه تار
  • صفحه رو
  • خرک
  • دسته سه تار
  • پرده
  • شیطانک
  • سرپنجه
  • سیم گیر
  • گوشی 

 

 

قسمت های مختلف سه تار 

 

کاسه طنینی سه تار :

 

کاسه ای گلابی شکل و از جنس چوب که هم از یک تکه و هم از ترک های متصل شده ی چوب ساخته میشود . جنس این کاسه معمولا از چوب توت است .

 

 صفحه رو :

 صفحه ای از جنس چوب و دارای سوراخ هایی کوچک بر روی خود که امکان  خروج صدا را از کلمه طنینی میسر می سازد .

 

 خرک سه تار :

 از جنس چوب و با طول تقریبی 4 سانتی متر ارتفاع 7 میلی متر است . روی خرک تار هایی وجود داشته که سیم از روی آن ها عبور میکند . 

 

 دسته سه تار :

 دسته سه تار در مقایسه با کاسه ی آن باریکتر بوده و به صورت لوله ای توپر به قطر تقریبی 2.5 و طول 40 تا 50 سانتی متر و از جنس چوب است . دسته از یک طرف به کاسه و از طرف دیگر به سرپنجه متصل میشود .

 

 پرده سه تار :

 نخ هایی باریک از جنس روده ی حیوانات و یا ابریشم هستند که وظیفه شان تقسیم بندی فواصل موسیقایی است .تعداد این پرده ها 26 عدد بوده که یکی از آنها قبل از شیطانک بسته میشوند . فاصله بین پرده ها با شیطانک در صدای سه تار موثر است .

 

 شیطانک :

 بین قسمت اصلی دسته و پنجه قرار گرفته و جنس آن از استخوان و یا پلاستیک است . کاربرد آن هدایت و تقسیم بندی سیم ها در قسمت بالای دسته است . 

 

 سرپنجه :

 سرپنجه در ابتدای طول دسته و از جنس چوب است . تعداد  4 گوشی دو به دو در طرفین آن قرار میگیرد. گاهی داخل آن خالی و سیم ها مثل تار بسته می شود و گاهی در امتداد دسته قرار میگیرد . در این صورت سیم ها به طرف بیرون سرپنجه به دور گوشی ها بسته می شود . 

 

 سیم گیر:

 از دیگر اجزای سه تار و از جنس چوب یا استخوان است . در انتهای بدنه کاسه نصب شده و گره سیم ها به شیار روی آن می افتد .

 

 تعداد و جنس سیم ها :

 سه تار 4 سیم فلزی با ضخامت های متفاوت دارد . سیم یکم ، معروف به سیم سفید ، از جنس فولاد و سیم دوم برنزی است . سیم سوم هم جنس و هم اندازه ی سیم یکم و چهارمین سیم زرد رنگ و قطورتر از سایر سیم هاست . 

 گوشی :

 با پیچاندن گوشی میتوان سه تار را کوک کرد . 

 

منبع: سایت آموزش آنلاین ماژورین


 
majorin بازدید : 43 دوشنبه 19 آبان 1399 نظرات (0)

تاریخچه زبان اسپانیایی

 

اسپانیایی زبانی غنی و برخاسته از فرهنگی پربار و تاریخی پرماجراست. تاریخی از پادشاهانی بزرگ که سمبل هویت و فرهنگ این زبان هستند.  اسپانیایی امروزه، از نظر تعداد صحبت کنندگان، دومین زبان زنده ی دنیاست و در سراسر دنیا نیز به یادگیری آن پرداخته و صحبت می‌شود. همه ی اینها، اسپانیایی را به زبانی محبوب برای یادگیری بدل می‌سازد. 

 

ریشه لاتین 

 

زبان اسپانیایی ریشه در زبان عبری پنینسولا دارد که گویشی رایج در لاتین بوده و امروزه با نام "لاتین عامیانه" شناخته میشود و در مقابل لاتین کلاسیک در ادبیات استفاده می گردد.

گویش اسپانیایی که در اروپا رایج است با نام "کاستیانو"  یا" کاستسلین " شناخته می شود. در زمان امپراطوری رومن زبان لاتین زبان رسمی در پنینسولا ( که هیسپانیا نیز خوانده میشد) بود، اما به تدریج  با زبان بومیانی، مانند، سلتس و عبری ترکیب شد و تبدیل به زبانی منحصر بفرد گشت. 

رشد این زبان منحصر بفرد با کمک "ویسگاث ها "، گروهی ژرمن که منطقه ی پنینسولا را در قرن 4 ام در حالی که امپراطوری رومن در حال نابودی بود را فتح کردند. 

ویسگاث ها به زبان لاتین سخن می گفتند، و بیشتر از تاثیر ژرمنی بر روی زبان، باعث زوال فرهنگی در شبه جزیره شدند و به تبع آن شکل لاتین ولگاری در قرن 5 ام که به صورت جداگانه ای صحبت می شد، شروع به گسترش کرد. 

به دنبال ویسگاث ها، مسلمانان موریشی که مناطقی از اسپانیا را فتح کردند، بیش از 4000 لغت از زبان عربی را به  اسپانیایی وارد  و گسترده کردند. در موازات آن نیز، تاثیری گسترده بر روی فرهنگ اسپانیا گذاشتند که هنوز هم در آثار هنری، معماری و ادبی اسپانیا مشهود است. 

 

اهمیت و کاربرد اسپانیایی

 

زبان اسپانیایی هرروز محبوب و رایج تر می شود و این تنها به خاطر این نیست که دومین زبان دنیا از نظر جمعیت صحبت کنندگان  با 483 میلیون در بیش از 30 کشور است، بلکه با توجه به آمار ارائه شده توسط موسسات مختلف، دومین زبان پرکاربرد در اینترنت با تعداد  4.2 بیلیون کاربر اینترنتی است. 

به علاوه، یکی از محبوب ترین زبان ها در بین دانش آموزان برای یادگیری است. تقریبا 22 میلیون نفر در 110 کشور، اسپانیایی را به عنوان زبان دوم برای یادگیری انتخاب میکنند. 

در میان این کشورها، بیشترین افراد علاقمند به یادگیری در آمریکا و برزیل هستند. به علاوه کشورهای همسایه اسپانیا نیز، مانند فرانسه، ایتالیا، انگلیس و آلمان هم داوطلبان زیادی را در خود جای داده است. 

 

اسپانیایی، زبانی آسان برای یادگیری

 

اسپانیایی زبانی بسیار روان، شیرین و آسان برای یادگیری می‌باشد. به طور مثال اسپانیایی هزاران کلمه ی مشترک با انگلیسی دارد که در صورت تسلط به انگلیسی کار شما بسیار ساده تر خواهد بود. 

گرامر اسپانیایی بسیار ساده و راحت است، به علاوه ی آن، اسپانیایی دقیقا همانطور که نوشته میشود، خوانده می شود. 

اسپانیایی زبانی شیرین  و آهنگین است که  یادگیری آن میتواند، پنجره ای نو به سمت فرهنگ و زندگی ای نو باشد! 

 

منبع: سایت آموزش آنلاین ماژورین 

majorin بازدید : 39 پنجشنبه 15 آبان 1399 نظرات (0)

در تاریخ موسیقی ستارگان بسیاری ظهور کردند که این صنعت را دچار تحولی عظیم کردند، این افراد با نبوغ خود تاریخ ساز شده و برای همیشه نام خود  را جاودان ساختند. در تاریخ نوازندگی گیتار نیز  نوابغی وجود دارند که سبک هایی نظیر راک اند رول، جز و بلوز را منقلب ساختند. مجله ی معرف اینترنتی موسیقی، رولینگ استون، لیستی 100 تایی از بهترین های نوازندگی گیتار در تمام ادوار تهیه کرده که ما در این مقاله به معرفی 10 نفر اول این لیست پرداختیم.

 

1-  جیمی هندریکس 

 

جیمز مارشال هندریکس ، زاده ی 27 نوامبر 1942 در سیاتل آمریکاست ، خواننده و نوازنده ی معروفی که بسیاری او را تاثیرگذارترین نوازنده ی گیتار الکتریک در تاریخ موسیقی  و یکی از از تحسین شده ترین موزیسین ها در قرن 20 می دانند .

او بی شک انقلابی عظیم را در موسیقی راک پدید آورد ، نوازندگی روان او مثال زدنی و بی بدیل است . موسیقی جیمی هندریکس برخاسته از جان و روح اوست و بر روح مخاطب  نیز تاثیری عمیق می گذارد .

"Little wing " یا بال کوچک را میتوان زیباترین اثر او دانست که  بسیاری معتقدند که هیچ نوازنده ای نمیتواند به مانند خود جیمی ، این قطعه را چنان عمیق و تاثیرگذار بنوازد . 

 این اسطوره ی بزرگ در سپتامبر 1970 در لندن از دنیا رفت .

jimmy  hendrix

 

2- اریک کلپتون

 

اریک کلپتون ، ستاره ی سبک بلوز و راک ، خواننده و ترانه سرای زاده ی بریتانیاست . سادگی خاص او در نوازندگی و سبک و انرژی خاص او مثال زدنی است . 

 

کلپتون در دوران  زندگی هنری خود ، یکبار به عنوان هنرمند تکنواز و دوبار با گروه های  "cream " و " yardbirds " به تالار مشاهیر راک اند رول راه یافته است .

eddie

3- جیمی پیج

 

جیمز پاتریک پیج ، تهیه کننده ، موزیسین و ترانه سرای انگلیسی ، از اعضای گروه های راک معروف " led zeppelin" و 

"the yardbirds" ، بی شک لایق جایگاه سوم در لیست ماست . به عنوان نوازنده ی اصلی او همیشه دقیق ترین اجرا را داشته و سلیقه ای فوق العاده  در نوازندگی اش دیده می شود . 

از برجسته ترین آثار او میتوان به " heartbreaker "  اشاره کرد که اوج هنر خود را در آن به نمایش گذاشته است . 

jimmy page

4- کیث ریچارد

 

کیث ریچارد ، موزیسین انگلیسی را با گروه معروف "the rolling stones " میشناسیم .  بدون شک اسطوره ای بزرگ در تاریخ نوازندگی  است . 

معروف ترین آهنگ ریچارد ، "happy"  به همراه رولینگ استونز است که در آن سبک زندگی بی قید و شرط خود را با بیان این جملات جشن میگیرد :

 

هرگز نمیخواستم مثل بابا باشم

صبح  و شب برای رئیس کار کنم .

keith richard

 

5- جف بک

 

 

آثار جف بک را میتوان تلفیقی از نبوغ و شخصیت او دانست . این هنرمند انگلیسی عضو گروه معروف "yard birds "  را ، که در سال 1944 در ولینگتون  به دنیا آمد را میتوان به عنوان یکی از برجسته ترین نوازندگان گیتار در تاریخ  دانست ، کسی که به اعتقاد بسیاری ، مرزهای سبک بلوز را جابجا کرد !

jeff beclk

6- بی بی کینگ

 

جایگاه ششم لیست ما متعلق به اسطوره ی آمریکایی بی بدیل تاریخ موسیقی ، بی بی کینگ است . 

او اولین اثر خود را در سال 1949 روانه ی بازار و بعد از آن دهه ها را صرف اجرا بر صحنه های مختلف کرد . بی بی کینگ سالانه بیش از 300 تور در جای جای دنیا برگزار میکرد . در سال 2009 موفق به کسب 15 گرمی خود شد و 6 سال بعد در سال 2015 از دنیا رفت . 

 

BB king

 

7- چاک بری

 

چاک بری امریکایی  ، خواننده و ترانه سرا را میتوان یکی از پیشتازان موسیقی راک اند رول دانست . از معروفترین آثار او ،

   “ no particular place to go “ ، "You never can tell “ و "johnny B.good " هستند .

 

دنیا این اسطوره ی بزرگ  دنیای گیتار را در سال 2017 از دست داد .

chuck berry

8- ادی ون هیلن

 

 ادی ون هیلن ، موزیسین هلندی-آمریکایی ، گیتاریست اصلی گروه راک آمریکایی ، " ون هیلن" بود.

از آثار ماندگار او میتوان به  "unchained" اشاره کرد که سبک نوازندگی خاص او  طوریست که انگار ساز دیگری به جز گیتار مینوازد  !

متاسفانه این نوازنده ی تکرار نشدنی ، در اکتبر 2020 دیده از جهان فرو بست .

eddie van healen

9- دوین آلمن

 

هاوارد دوین المن ، گیتاریست راک آمریکایی ، بنیانگذار گروه "برادران آلمن " ، نوازنده ی بی رقیب اسلاید است . تام داود ، تهیه ی کننده ی موسیقی و مسئول معرفی دوین و اریک کلپتون ، دیگر اسطوره ی این لیست در یکی از خاطرات خود آورده است که :

در سال 1970 ، زمانی که گروه برادران آلمن مشغول ضبط دومین آلبوم خود بودند ، مدیر برنامه های اریک کلپتون با او تماس گرفته و از او اجازه ی ضبط در استودیو اش را میخواهد . تام این موضوع را به دوین گفته و او بسیار مشتاقانه از ایم مسئله استقبال میکند و حتی از او میخواهد که در هنگام ضبط آلبوم اریک در استودیو حضور داشته باشد . 

بعد ها این دو در اثری به نام " لایلا " ، با هم همکاری داشتند . 

duan

10- پیت تاونزند

 

پیتر دنیس بلنفرد تاونزند ، گیتاریست متولد لندن ، رتبه ی دهم را در لیست ما از آن خود کرده است . این اسطوره ی نوازندگی ، از اعضای گروه معروف و تکرار نشدنی  "the who " است . 

پیتر در دوران حرفه ای خود هرگز به طور مستقل کار نکرده و به همین خاطر است که بعضی معتقدند ، بسیاری از افراد به توانایی بی نظیر او در در نوازندگی پی نبرده اند . 

از مشهورترین آثار او به همراه "the who" ، میتوان به آهنگ  بی نظیر "won't get flood again"  ، " Baba O'riley " و "let my love open the door " اشاره کرد . او اکنون 75 سال سن دارد . 

pete twnshend
majorin بازدید : 42 دوشنبه 12 آبان 1399 نظرات (0)

گیتاز ساز ی محبوب و خوش آوا در بین طرفداران موسیقی در سراسر دنیا می‌باشد. بسیاری از آهنگ های خاطره انگیز با این ساز نواخته و برای همیشه در ذهن ها ماندگار شدند.

شاید تا به حال به فکر یادگیری گیتار افتاده باشد، اما پیش از آن لازم است اندکی درباره کلیات آن بدانید و با اجزای آن آشنا شوید. 

 

 

 گیتار چه نوع سازی است ؟

 

 

 گیتار از خانواده سازهای زهی است که به طور معمول دارای شش سیم میباشد و با دو دست به صورت فینگر استایل (با انگشت) و یا پیک استایل    (با پیک) نواخته میشود.

صدای سیم ها در هنگام مرتعش شدن ُ یا به صورت آکوستیک و یا تقویت شده با امپلی فایر و به صورت الکتریکی شنیده میشود. قسمت های مختلف گیتار شامل :

 

  • سردسته
  • خرک
  • هد
  • فرت
  • پیچ
  • دسته
  • پاشنه
  • بدنه
  • پیکاپ

       قسمت های مربوط به مدار الکتریکی و تنظیمات حجم صدا:

     خرک پایینی

     صفحه پیک گارد

     صفحه پشتی

     صفحه جلویی

    قسمت های جانبی

    دریچه خروج صدا

     سیم ها

     تنظیم کننده ارتفاع سیم ها

      فرت بورد

 

 

 

تاریخچه گیتار

 

 

گیتار سازی ارزشمند و کهن است که قدمت آن به بیش از ۴۰۰۰ سال پیش باز میگردد. برخی ادعاها گویای آن است که گیتار پیشرفته شده ی ساز عود و یا سازی از یونان باستان به نام کیتارا ( kithara) میباشد. برخی دیگر معتقدند که گیتار برخاسته از اسپانیا در قرن ۱۶ میلادی و از خانواده ی سازی لاتین به نام guitarra است ، سازی است با بدنه ی چوبی و چهار سیم .

در آن زمان در اسپانیا ، نوعی دیگر از گیتار به نام morisca وجود داشت که بدنه اش دارای پشتی گرد و محدب  و چندین حفره صدا بود.

از آن زمان تا به امروز ، گیتار تحولات بسیاری یافت تا به گیتار کلاسیک که آشنای ماست تبدیل شود.

 

 

انواع گیتار آکوستیک

گیتار آکوستیک آشنا ترین نوع گیتار در بین مردم است . این گیتار بدنه ای توخالی دارد که صدای سیم ها را تقویت میکند. بدنه ی گیتار آکوستیک معمولا از چوب ساخته شده و شش سیم دارد.

زیر شاخه های گیتار آکوستیک شامل گیتار کلاسیک ، فلامنکو و گیتار های سیم فلزی میباشد.

به صورت کلی ،گیتار های آکوستیک شامل :

 

گیتار ۱۲ سیم

فلت تاپ

فلامنکو

کلاسیک

بیس آکوستیک

جیپسی جز

آرچد تاپ

و رزنیتور میباشد، که به معرفی برخی از آنها میپردازیم.

 


گیتار کلاسیک

 

گیتار های کلاسیک که با نام اسپنیش نیز شناخته میشوند معمولا سیم هایی نایلونی دارند . با این نوع گیتار ، انواع موسیقی را میتوان نواخت ولی معمولا سبک کلاسیک با این گیتار نواخته میشود. این نوع گیتار دسته ی پهنی دارد که فاصله ی بین سیم هارا بیشتر میکند ، در نتیجه آکورد و ملودی در قطعاتی که به صورت همزمان اجرا میشوند راحت تر است .

ساختار گیتار فلامنکو بی شباهت به کلاسیک نیست ، اما صدایی ریتمیک تر دارد. در پرتغال گیتار های مشابه به گیتار کلاسیک برای اجرای موسیقی Fado استفاده میشود که به آنها viola می گویند . در برزیل هم مشابه این ساز توسط نوازندگان شورو (choro) نواخته میشود .

 

 

فلت -تاپ (flat-top)

گیتار های فلت - تاپ یا سیم فلزی ، شباهت هایی با کلاسیک دارند . اندازه ی آنها از گیتار کلاسیک بزرگتر است و ساختار قوی تری از کلاسیک دارند . سیم های این گیتار فلزی بوده و بنابراین صداهایی تیز تر و روشن تر تولید میکند . در سبک های مختلفی از گیتار فلت-تاپ بهره برده میشود مانند : فولک کانتری ، جز و ….

آرچ - تاپ (Arch-top)

 

گیتار های آرچ - تاپ ، بدنه ای توخالی ، عمیق و بزرگ ، شبیه به ساز ماندولین دارند. این نوع از گیتار دارای پیک آپ های مغناطیسی اند که به همین علت هم جز ساز های آکوستیک و هم الکتریک محسوب میشوند .


 

majorin بازدید : 33 چهارشنبه 07 آبان 1399 نظرات (0)

زبان فرانسوی همیشه زبانی زیبا و دلنشین بوده و طرفداران بسیار زیادی رو داشته ، فرانسه به زبان شعر و عشق معروفه ! به خاطر آوای دلنشین و تاثیری که بر روی شنونده میذاره !

فرانسه ریشه ای هند و اروپایی داره و از خانواده ی زبان های رومی است . حدود 136 میلیون نفر در دنیا به این زبان صحبت میکنند . همچنین یکی از 6 زبان اصلی سازمان ملل  متحد و یکی از دو زبان کاری این سازمان به همراه زبان انگلیسی است . 

همچنین در دیگر سازمان های محلی و یا بین المللی هم ، فرانسوی به عنوان زبانی رسمی شناخته میشود. 

 

 

چرا زبان فرانسوی یاد بگیریم؟

 

فرانسوی به همراه زبان انگلیسی ، تنها زبان هایی هستند که در هر پنج قاره از آنها استفاده می شود .بیش از 220 میلیون نفر در دنیا به عنوان زبان اول و یا دوم به فرانسه صحبت می کنند . این زبان ، زبان اصلی در ارتباطات بین المللی به حساب می آید . دومین زبان رایج پس از انگلیسی و ششمین زبان پرطرفدار دنیا ، فرانسوی است که در همه ی قاره ها به صورت تخصصی تدریس میشود . OIF ، سازمان بین المللی کشورهای  فرانسوی زبان است که از 77 کشور مختلف تشکیل شده است . کشور فرانسه ، همچنین بزرگترین شبکه بین المللی موسسات فرهنگی را به بهترین نحو مدیریت و اداره می کند . و دوره  های مربوط به یادگیری زبان فرانسه را برای نزدیک به یک میلیون زبان آموز ، برگزار می کند .

 

 

 

فرانسوی زبان رسمی در روابط بین الملل

 

فرانسه زبان به عنوان زبان کاری و رسمی سازمان ملل متحد ، اتحادیه اروپا ، یونسکو ، ناتو ، کمیته بین المللی برگزاری المپیک ، صلیب سرخ و دادگاه های بین المللی شناخته شده است . هر فردی که قصد کار و فعالیت در این سازمان ها را دارد ، ملزم به یادگیری زبان فرانسه می باشد .

 

جالب است بدانید که فرانسوی ، زبانی به سوی یادگیری زبانهای دیگر است ، زبانهایی همچون اسپانیایی ، ایتالیایی ، پرتغالی ، رومانیایی و حتی انگلیسی ، ریشه هایی مشترک با فرانسوس دارند ، به طور مثال نیمی از واژگان زبان انگلیسی مدرن ، از زبان فرانسه گرفته شده است .

 

 

منبع : سایت آموزش آنلاین ماژورین

 

majorin بازدید : 48 شنبه 03 آبان 1399 نظرات (0)

قرن بیست یک رو همه ی ما با نام قرن ارتباطات و تکنولوژی میشناسم ، و میدونیم که مهم ترین ابزار ارتباطات زبان  مشترک می باشد ، بنابراین نیاز به گسترش شبکه های اجتماعی ، مرز بین آدمها از بین رفته و بیش از هر زمان دیگه ای بهم نزدیک شدن ، خیلی از ماها دوستایی رو به واسطه این شبکه ها پیدا کردیم که تو یه کشور دیگه و یا حتی قاره ی دیگه زندگی میکنند. بنابراین صحبت کردن به یک زبان دیگه ای به جز زبان مادری ، خیلی خیلی مهم شده . همه ی ما حتی اگر مسلط به زبان دیگه ای نیستیم ، قطعا به فکر یادگیری زبان دوم افتادیم . اما اگر تا به حال شروع به یادگیری نکرده باشیم ، برای شروع به یادگیری اما معیار هایی رو در نظر داریم ، اینکه چه زبانی رو یاد بگیریم و از کجا شروع کنیم؟ چه زبانی برای یادگیری خوبه و چه زبان هایی اهمیت بیشتری دارن. 

تو دنیا 7000 زبان زنده وجود داره که هر کدم جذابیت های خاص خودشون رو دارن . تو این مقاله یه نگاهی انداختیم به مهم ترین زبان های قرن 21 که امیدواریم مفید واقع بشه !!

 

 

انگلیسی

انگلیسی

 

زبان انگلیسی ، زبان مادری بیش از 375 میلیون نفر از جمعیت دنیاست ، 1.5 بیلیون هم به نحوی از اون استفاده میکنن. تاثیرگذارترین و مهم ترین زبان در عصر تکنولوژی ، و زبان مادری اینترنت و کامپیوتر این زبانه . به علاوه انگلیسی زبان رسمی سه تا از مهم ترین غول های صنعت ، یعنی ایالات متحده ، بریتانیا و کاناداست . پس دلیل واسه یادگیری انگلیسی زیاده ، زودتر شروع کن!

چینی/ماندرین

چینی

هیچ زبانی در دنیا به اندازه زبان چینی با لهجه ماندرین صحبت نمیشه . 989 میلیون در دنیا چینی، و جمعا 1.1 بیلیون چینی با لهجه ماندرین صحبت میکنن. کشور چین دارایکی از قدرتمندترین اقتصاد ها در دنیاست و به نظر میرسه که تا سال 2050  به رهبر اقتصادی در دنیا تبدیل میشه . بنابراین این زبان قطعا گسترده تر نیز خواهد شد .

اسپانیایی

اسپانیایی

 

اسپانیایی هم یکی از مهم ترین زبان ها در دنیاست . 330 میلیون نفر، زبان مادریشون اسپانیاییه و بیش تر از 420 میلیون هم به عنوان زبان دوم اسپانیایی یاد میگیرن و صحبت میکنن . اسپانیایی زبان اصلی بیش از 20 کشور در دنیاست که بیشترشون کشورهای آمریکای جنوبی هستند

.

 

 

 

ژاپنی

ژاپنی

زبان دیگه ای از قاره آسیا ، زبان ژاپنیه . مهم بودنش هم به خاطر قدرت اقتصادی بالای ژاپن و تاثیر گذاری اونه . نزدیک به 127 میلیون نفر ژاپنی صحبت میکنند. برای اون دسته از افرادی که در زمینه فناوری اطلاعات و صنایع مدرن فعالیت میکنن ، زبان ژاپنی  زبانی کارآمد برای یادگیریه !

آلمانی

آلمانی

آلمان برای دهه هاست که مهم ترین کشور از لحاظ اقتصادی در اروپاست ، زبان آلمانی هم زبانی مهم در بین کشورهای اروپاییست . 105 میلیون نفر به طور طبیعی و 80 میلیون هم به عنوان زبان دوم آلمانی صحبت میکنن .

زبان آلمانی کمی جدی به نظر میرسه که به خوبی قدرت این کشور رو در دنیا نشون میده و این زبان رو تو لیست زبانهای مهم ما قرار میده .

 

 

روسی

روسی

 

 

خیلی ها زبان روسی رو با نویسنده های مهمش تو دنیا میشناسن . داستایوفسکی و تولستوی کافین تا زبانشون یکی از مهم ترین ها در دنیا باشه ! از لحاظ  آماری هم زبان روسی ، زبان مادری 150 میلیون و زبان دوم 110 میلیون نفره . این زبان همچنین ، زبانی تاثیر گذار در بین کشورهای اروپایی _ آسیایی میباشد . روسیه همچنین بزرگترین آمار بازدید کنندگان اینترنتی رو در بین بازدید کنندگان اروپایی داره، که این کشور رو به مارکتی بزرگ در خرید آنلاین و تبلیغات اینترنتی تبدیل میکنه . بنابراین اگر در تجارت الکترونیک فعالیت دارید ، زبان روسی حتما پیشنهاد میشه!

 

 

فرانسه

فرانسه

 

 

زبان فرانسه برای قرن ها زبان اصلی در روابط دیپلماتیک بوده . به طور کلی 370 میلیون نفر فرانسوی صحبت میکنن که نشان از اهمیت این زبان داره . از نظر اهمیت اقتصادی هم فرانسه قدرت ششم در دنیاست و البته که پاریس هنوز هم مرکز اصلی فرهنگ و هنره !

فرانسه زبان عشقه ! زبانی زیبا و روان برای یادگیری !

 

عربی

عربی

 

زبان عربی ، زبان رسمی بیش از 32 کشوره . 205 میلیون عرب زبان در دنیا هست که 100 میلیون از آنها زبان مادریشون عربی نیست . زبان عربی ، زبان عبادت دربین مسلمانان دنیاست که جمعیتشون به 1.5 بیلیون میرسه . همه ی اینها عربی رو به زبانی مهم در دنیا تبدیل میکنند.

 

 

هندی
هندی
 

زبان هندی علاوه بر کشور هند در بسیاری از کشورهای اطراف نیز صحبت میشه . 450 میلیون بومی و 200 میلیون غیربومی به زبان هندی صحبت میکنند که این زبان رو به چهارمین در دنیا از نظر جمعیت صحبت کنندگان تبدیل میکند . هند از نظر اقتصادی هفتمین در دنیاست و پیش بینی ها حکایت از گسترش این قدرت دارند .

پرتغالی
پرتغالی
 
 

235 میلیون نفر در دنیا به زبان پرتغالی صحبت میکنند . زبان اصلی کشورهای پرتغال ، برزیل و 7 کشور دیگه که بیشترشون در نیمکره جنوبی اند ، پرتغالیه ، که اون رو به زبانی رایج و مهم در دنیا تبدیل میکنه.تو این مقاله زبانها رو براساس جمعیت افراد صحبت کننده شون بررسی کردیم . برای یادگیری اما باید علاوه بر کارآمد بودن و گستردگی یک زبان علاقمون هم در نظر بگیریم و بعد انتخاب کنیم ، چرا که وقتی پیشرفت میکنیم که از یادگیری لذت ببریم !

majorin بازدید : 32 چهارشنبه 23 مهر 1399 نظرات (0)

با گسترده شدن استفاده از اینترنت و کامپیوتر و وسایل ارتباط جمعی ، سبک زندگی خیلی از ماها تغییر کرده و ترجیحمون این شده که خیلی از کارای روزانمون رو از پشت کامپیوترمون انجام  بدیم . این آنلاین شدن و اتوماتیک شدن کارها پاش به بحث آموزشی هم باز شده ، زیر ساخت های خوبی هم برای اینکار فراهم شده تا کیفیت یادگیری آنلاین چیزی از کلاس های حضوری کم نداشته باشه . از آموزش آنلاین استقبال خوبی هم شده ، خیلی ها وقت و حوصله ی موندن تو ترافیک شهر هارو ندارن و خیلی ها هم دسترسی به کلاس خوب رو ، پس بهترین گزینه رو شرکت کردن تو کلاسای آنلاین میدونن . تو هر زمینه ای هم امکان آنلاین یادگرفتن وجود داره ، از مباحث علمی و زبان تا موسیقی و هنرهای دیگه . تو این مقاله ما درباره کلاس آنلاین گیتار صحبت کردیم تا شمارو بیشتر با روند برگزاری و مزیت هاش آشنا کنیم .

 

کیفیت مدرس

یکی از خوبی های آموزش آنلاین اینه که دیگه به ترافیک نمیخوریم ، در نتیجه هیچوقتم کلاسمون دیر نمیشه! یه کلاس مثل کلاس گیتار که معمولا نیم ساعته ، اگه یه ربع دیر برسی یا اصن نرسی باهم فرقی نداره. از طرفی هزینه کلاس خصوصی با یه مدرس خوب و حرفه ای تقریبا زیاده ولی آموزش آنلاین بهمون یه مدرس خوب با یه هزینه معقول میده!

 

 زمان کلاس با خودته !

برای کلاس های آنلاین یه عالمه انتخاب داری که ساعت کلاست کی باشه . میتونی هر معلمی که خواستیو داشته باشی تو ی هر ساعتی از شبانه روز که خودت انتخاب میکنی! پس بهترین گزینه رو برای خودت انتخاب کن.

 

  کلاستو ضبط کن

بزرگترین فایده ی کلاس آنلاین اینه که ویدیوشو داری و هروقت خواستی میری سراغشون . چیزایی رو که یاد گرفتی بارها و بارها کار میکنی . حتی میتونی ویدیو کلاسو رو ببری عقب و از اول ببینی !

امکان ضبط تو کلاس حضوری تقریبا سخت و یا حتی بعضی وقتا غیرممکنه . ولی وقتی کلاست آنلاین  باشه  درست بعد از کلاس ، درسی که یادگرفتی رو  مرور میکنی.


قبل کلاس گرم کن!

وقتی کلاسمون آنلاینه قبل کلاس کلی وقت داریم که گرم کنیم . پس بهترینو به استادمون ارائه میدیم ! بارها و بارها آکورد میگیریم تا اون قطعه ای روکه  دوسش داریم حرفه ای اجرا کنیم . بدن استرس و بدون ترس از اشتباه.

 

 

بدون ارتباط فیزیکی!

خب االان پاندمی شده و هممون یه جورایی مجبوریم بیشتر تو خونه بمونیم . از طرفی ام نمیخوایم از موسیقی دور باشیم و یادگیری باید ادامه داشته باشه . تو یک کلاس آنلاین نیاز به ارتباط فیزیکی نیست ، مثلا  اگه مریض بشیم دیگه نگران خودمون و دیگران نیستیم .

در آخر اینکه ، آموزش آنلاین میتونه فرصت یادگیری رو با همه ی مشکلات و ترافیک کاری و مریضی و هرچیز دیگه ای برامون فراهم کنه و نذاره که از چیزی که دوسش داریم ، مثل موسیقی ، مثل گیتار دور بمونیم.

 

منیع: سایت آموزش آنلاین ماژورین


 

تعداد صفحات : 8

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 78
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 16
  • آی پی دیروز : 9
  • بازدید امروز : 41
  • باردید دیروز : 14
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 118
  • بازدید ماه : 332
  • بازدید سال : 3,102
  • بازدید کلی : 13,779